Kastenmarkt.nl  voor al uw schuifwandkasten, kastaccessoires kastverlichting tegen de laagste prijs!, Kastaccessoires, garderobelift, kledinglift, kastverlichting, schuifwandkast, verlichte roede, kast interieur.
K
asten altijd gratis bezorgd   Montage & Inmeet service   Deskundig advies   10 jaar garantie  Hoge Kortingen   Online ontwerpen
Home Schuifdeur systeem op maat Kastinterieur op maat Complete kast op maat Accessoires Foto's
 
 
Producten
Garderobe liften
Stropdas- en riemenhouders
Schoenenrekken
Broeken houders
Garderobe houders
Losse onderdelen
Extra
Contact
Over Kastenmarkt
Algemene voorwaarden
Privacy policy

Winkelwagen  
Aantal Product
 
Zoek:
  

    
   


“Zelf uw kastinterieur samen stellen”


Het samen stellen van een kastinterieur is eenvoudig en voor iedereen mogenlijk, aan de hand van onderstaande stappen zullen wij u proberen uit te leggen hoe u dit aanpakt en waar u rekening mee moet houden.

Links ziet u de beginstaander. De begin staander is het aller eerste onderdeel van elk interieur, dit onderdeel vormt de basis van het interieur. Doormiddel van het monteren van een interieur segment tegen de beginstaander ontstaat het interieur. Vervolgens kan er tegen het interieur segment welke tegen de beginstaander is gemonteerd weer een interieur segment gemonteerd worden. Op deze manier kunt u uw interieur zelf opbouwen met de door u gewenste interieur segmenten en net zo lang uitbreiden als u zelf wenst, en zolang de ruimte het toelaat.

Begin staander (1)

Links ziet u de beginstaander met interieur segment 4. wij gebruiken als voorbeeld interieur segment 4, uiteraard is het niet noodzakelijk om met dit segment te beginnen maar bent u vrij om elk willekeurig segment op de beginstaander aan te sluiten. Na het aansluiten van een interieur segment op de beginstaander kunt u deze stap net zo lang herhalen als u zelf wenst, u kunt tegen elk segment weer een nieuw segment plaatsen.

Beginstaander (1) & interieur sement 4Links ziet u het resultaat van bovenstaande combinatie met daar tegen aan interieursegment 2, doormiddel van het op elkaar aansluiten van de segmenten ontstaat de kast, u kunt dit net zo ver uitbreiden als u wilt, en eindeloos combineren tussen de segmenten en de volgoorde waarin deze geplaatst worden.

Bovenstaande uitleg geeft aan dat de mogenlijkheden zeer uitgebreid zijn, u kunt eindeloos combineren met de interieursegmenten, de kleuren en de maten.


Stap1:        Maak een keuze in de segmenten die te samen het interieur vormen wat u wenst, let hierbij op wat voor spullen u in de kast op bergen wilt, het aantal segmenten wat u wenst, dit en de breedte van de segmenten wordt mede bepaald door het aantal deuren en de grote hiervan die eventueel voor het interieur komen.


Stap2:        Zodra u besloten heeft wat voor segmenten, in welke kleur, in welke maat u hebben wilt, hoeft u deze alleen nog maar in uw winkel wagen te plaatsen, wij vragen bij de bestelling niet om de exacte maat van de interieurs maar vragen u om een keuze te maken in welke maat categorie hij valt, pas na dat wij uw bestelling ontvangen hebben nemen wij contact met u op i.v.m. de exacte maten,LET OP!  Bij elk interieur altijd een beginstaander bestellen.Komt u er toch nog niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op via