Kastenmarkt.nl  voor al uw schuifwandkasten, kastaccessoires kastverlichting tegen de laagste prijs!, Kastaccessoires, garderobelift, kledinglift, kastverlichting, schuifwandkast, verlichte roede, kast interieur.
K
asten altijd gratis bezorgd   Montage & Inmeet service   Deskundig advies   10 jaar garantie  Hoge Kortingen   Online ontwerpen
Home Schuifdeur systeem op maat Kastinterieur op maat Complete kast op maat Accessoires Foto's
 
 
Producten
Garderobe liften
Stropdas- en riemenhouders
Schoenenrekken
Broeken houders
Garderobe houders
Losse onderdelen
Extra
Contact
Over Kastenmarkt
Algemene voorwaarden
Privacy policy

Winkelwagen  
Aantal Product
 
Zoek:
  

    
   Wie zijn wij?

Kastenmarkt is opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot een ervaren leverancier van op maat gemaakte kasten en bijbehorende accessoires. Wij leveren alleen producten van zeer hoge kwaliteit en verkopen deze via onze webwinkel. Kastenmarkt kan door de geringen kosten zeer scherpen prijzen hanteren. Wij nemen genoegen met minimale marge en moeten het dan ook vooral hebben van een groot volume. Al onze producten voldoen aan strenge eisen en zijn absoluut van de allerbeste kwaliteit. Kastenmarkt is constant op zoek naar nieuwe producten en volgt de ontwikkeling binnen de branche dan ook op de voet. Ons assortiment groeit nog elke dag. Wij leveren voornamelijk aan particulieren, maar bedrijven zijn bij ons ook van harte welkom.

Bedrijfsgegevens

Kastenmarkt
Ijmeerstraat 121
2652 JP Berkel en Rodenrijs

E-mail: info@kastenmarkt.nl
K.v.k. 27299979
ING: NL16 INGB 0003 2623 27
Btw: NL1964.86.907.B01


Downloads