Kastenmarkt.nl  voor al uw schuifwandkasten, kastaccessoires kastverlichting tegen de laagste prijs!, Kastaccessoires, garderobelift, kledinglift, kastverlichting, schuifwandkast, verlichte roede, kast interieur.
K
asten altijd gratis bezorgd   Montage & Inmeet service   Deskundig advies   10 jaar garantie  Hoge Kortingen   Online ontwerpen
Home Schuifdeur systeem op maat Kastinterieur op maat Complete kast op maat Accessoires Foto's
 
 
Producten
Garderobe liften
Stropdas- en riemenhouders
Schoenenrekken
Broeken houders
Garderobe houders
Losse onderdelen
Extra
Contact
Over Kastenmarkt
Algemene voorwaarden
Privacy policy

Winkelwagen  
Aantal Product
 
Zoek:
  

    
   


Softclose systeem

Al onze systemen kan u desgewenst uitrusten met een softclose systeem, Dit softclose systeem zorgt voor een zachte sluiting van de buitenste deuren, op deze manier rollen de deuren niet tegen uw muur of afsluitwand.

Inmeet en montage service


Uiteraard kunnen wij u alle zorgen om het inmeten en het monteren van de schuifdeur uithanden nemen. Als u hiervoor kiest zal onze leverancier de door u bestelde kast bij u in komen meten en na fabricage ook direct bij u komen monteren.
Bezorging

Al onze schuifdeur systemen worden direct bij u aan huis geleverd.
Verschillende opstellings mogenlijkheden

Onze schuifdeursystemen kunt u op verschillende manieren in diverse situatie's plaatsen. wanneer u twee muren heeft waartussen u een schuifdeursysteem wilt plaatsen dan heeft u enkel aan een schuifdeursysteem op maat voldoende. De boven en onder rails worden dan tussen de twee muren ingesloten en de deuren sluiten tegen uw bestaande muren. Waneer u aan een of zelfs aan beide zijden geen bestaande muur heeft dan wordt er op deze plek een afsluit wand geplaatst. dit is een paneel in een kleur naar keuze, de kopsekant is afgewerkt met een abs stootrand in dezelfde kleur. Door antwoord te geven op de vraag "hoe wordt de kast gesitueerd" in ons ontwerp programma wordt er bepaald of er links en/of recht een afsluit wand geplaatst dient te worden.