Optie's

Onze van zichzelf meer dan complete schuifdeursystemen zijn uit te rusten met een aantal optie’s. in de vorm van materialen of diensten. U kunt kiezen voor stootband op alle deurgrepen, voor een softclose systeem, achterwanden, plinten, extra ladesets, garderobestangen of legplanken. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om kastenmarkt voor u het inmeten en monteren te laten verzorgen

Stootband op alle deurgrepen

Als u kiest voor stootband op alle deurgrepen, krijgt u voldoende stootband om te monteren op alle greep lijsten van alle deuren. Dit stootband zorgt voor een zachte sluiting van een deur die bijvoorbeeld tegen een muur sluit of die tegen een andere deur aan rolt. 

Softclose systeem

Als u kiest voor een softclose systeem worden er softclose dempers aan het rails systeem toegevoegd. Deze dempers zijn niet zichtbaar maar vallen binnen de boven rails. Het softclose systeem laat de buitenste deuren zacht sluiten, even voor dat de deuren tegen de muur of afsluitwand rollen worden de deuren opgevangen door de softclose demper, deze demper zal de deur met beleid sluiten en gesloten houden. Het toevoegen van het softclose systeem zorgt voor een extra luxeuze afwerking van uw schuifdeur systeem.

Achterwanden

Een standaard kastinterieur wordt geleverd zonder achterwand, het interieur is dus open aan de achterkant. Doorgaans is dit een prima oplossing, zeker wanneer de wand waar de kast met zijn rug tegenaan staat een afgewerkte wand is. Als u de achterkant van de kast liever dicht wil hebben kiest u voor een achterwand, de achterwand wordt in de zelfde kleur geleverd als het de rest van het interieur.

Plinten

De onderste plank van het standaard interieur komt +/-  4 cm boven de vloer. Er is dus een ruimte tussen uw vloer en de onderste plank. U kunt ervoor kiezen deze ruimte op te vullen met een op maat gemaakte plint. 

Extra Ladesets, garderobestangen & legplanken

De door u gekozen interieur segmenten bestaan uit een standaard aantal legplanken en eventueel garderobestangen. U kunt ervoor kiezen om naar eigen inzicht extra ladesets, garderobestangen of legplanken toe te voegen zonder een keuze te maken over waar in het interieur deze onderdelen geplaatst moeten worden.

Inmeet en montage service

Als u kiest voor inmeet en montageservice wordt uw schuifdeursysteem en / of kastinterieur bij u ingemeten en geplaatst door een ervaren en deskundige installateur. Deze optie neemt u alle zorgen uit handen en gegarandeerd een perfect eindresultaat.