Optie's

Onze kastinterieurs zijn uit te rusten met een aantal optie’s. in de vorm van materialen of diensten. U kunt kiezen voor achterwanden, plinten, extra ladesets, garderobestangen of legplanken. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om kastenmarkt voor u het inmeten en monteren te laten verzorgen.

Achterwanden

Een standaard kastinterieur wordt geleverd zonder achterwand, het interieur is dus open aan de achterkant. Doorgaans is dit een prima oplossing, zeker wanneer de wand waar de kast met zijn rug tegenaan staat een afgewerkte wand is. Als u de achterkant van de kast liever dicht wil hebben kiest u voor een achterwand, de achterwand wordt in de zelfde kleur geleverd als het de rest van het interieur.

Plinten

De onderste plank van het standaard interieur komt +/-  4 cm boven de vloer. Er is dus een ruimte tussen uw vloer en de onderste plank. U kunt ervoor kiezen deze ruimte op te vullen met een op maat gemaakte plint. 

Inmeet en montage service

Als u kiest voor inmeet en montageservice wordt uw kastinterieur bij u ingemeten en geplaatst door een ervaren en deskundige installateur. Deze optie neemt u alle zorgen uit handen en gegarandeerd een perfect eindresultaat.

Extra Ladesets, garderobestangen & legplanken

De door u gekozen interieur segmenten bestaan uit een standaard aantal legplanken en eventueel garderobestangen. U kunt ervoor kiezen om naar eigen inzicht extra ladesets, garderobestangen of legplanken toe te voegen zonder een keuze te maken over waar in het interieur deze onderdelen geplaatst moeten worden.