Van idee tot bestelling

Kastenmarkt bied u de mogelijkheid om uw schuifdeursysteem, kastinterieur of uw complete kast eenvoudig online samen te stellen, met behulp van een van onze ontwerpprogramma’s. Het juiste programma kiest u door een keuze te maken voor een “schuifdeursysteem op maat” een “kast interieur op maat” of voor een “complete kast op maat” op onze beginpagina of op onze navigatiebalk boven aan onze website. Zodra het ontwerpprogramma geladen is stelt u door onder andere het ingeven van de gewenste maten, het aantal deuren en/of interieur segmenten van uw keuze en de kleuren waarin u de verschillende onderdelen uitgevoerd wil hebben, eenvoudig uw kast samen. Het ontwerpprogramma wordt ondersteund door diverse hulp pagina’s waarop de mogelijkheden en kleurvarianten uiteen gezet worden welke u eenvoudig op kunt roepen. Zodra u de opstelling van uw keuze heeft samengesteld stuurt u deze naar ons toe door te kiezen voor “offerte aanvragen / opstelling bestellen”. Wij zullen uw opstelling aandachtig bekijken en eventuele onduidelijkheden of onjuistheden met u delen door contact met u op te nemen. Als alles klopt, sturen wij u een vrijblijvende offerte. Mochten we u kunnen helpen en uw keus kunnen vergemakkelijken door het toesturen van een aantal kleurstalen van uw keuze dan doen we dit graag. Zodra u de offerte voor akkoord ondertekend en aan ons retourneert nemen wij uw bestelling in behandeling. 

Van bestelling tot levering

Wanneer u ervoor gekozen heeft om uw bestelling in te laten meten, wordt er met u contact opgenomen voor het maken van een inmeet afspraak. Wij laten uw maatwerk schuifdeursysteem en / of kastinterieur voor u produceren. En streven ernaar om de levering en eventueel de montage plaats te laten vinden in de op de overeengekomen leverweek. Kastenmarkt zorgt altijd voor gratis bezorging aan huis. Zodra uw bestelling gereed is voor levering, wordt er contact met u opgenomen om een aflever en eventueel een montage afspraak met u in te plannen. 

Levertijd

Wanneer wij u een offerte toesturen gaan wij altijd uit van +/- 5 weken levertijd, tenzij u nadrukkelijk aangeeft uw bestelling op een ander moment geleverd te willen hebben. Uiteraard is dit geen probleem zolang de minimale levertijd van +/- 5 weken maar wordt gehandhaafd.

Vragen

Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via info@kastenmarkt.nl