Deze kasten kunt u creëren met dit ontwerpprogramma

Dit schuifdeursysteem van de hoogste kwaliteit bestaat uit 2 maal een 2 sporige boven en onder rails, gekogellagerde wieltjes en het aantal deuren van uw keuze. Het schuifdeursysteem wordt voor u op maat en aangepast aan uw wensen gemaakt. Zo kan u de aluminium greeplijsten in 11 verschillende uitvoeringen krijgen, de rails en de deuromlijsting in diverse kleuren en de deuren in eindeloze paneel, spiegel en decorglas kleuren. Eventueel kan u de deuren zelfs in verschillende vakken verdelen. 


De boven en onder rails

De onder rails wordt met behulp van een speciaal dubbelzijdig tape op een verharde ondergrond geplakt. De bovenrails wordt bevestigd door middel van schroeven in het plafond. Het gewicht van de deuren rust middels de gekogellagerde wieltjes op de onder rails. De deuren rollen ook door de bovenrails met wieltejs en niet door middel van stofborstels. De rails wordt in dezelfde kleur geleverd als de deuromlijsting.Positie deuren

Standaard wordt er een twee sporige boven en onder rails geleverd. Deze twee sporige rails zorgt voor de positionering van de deuren zoals hiernaast afgebeeld. Afhankelijk van het aantal deuren en uw voorkeuren kan u voor de links getoonde posities kiezen. Op aanvraag zijn er eventueel een 3 sporige en een 1 sporige rails leverbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Hoekoplossing

Zowel de boven als de onder rails van beide zijdes worden in een hoek van 45 granden gezaagd. Hierdoor sluiten beide zijdes meer
dan geweldig op elkaar aan.
      
Optie's

Onze van zichzelf meer dan complete schuifdeursystemen zijn uit te rusten met een aantal optie’s. in de vorm van materialen of diensten. U kunt kiezen voor stootband op alle deurgrepen, voor een softclose systeem en voor inmeet en montage service.
Stootband op alle deurgrepen

Als u kiest voor stootband op alle deurgrepen, krijgt u voldoende stootband om te monteren op alle greep lijsten van alle deuren. Dit stootband zorgt voor een zachte sluiting van een deur die bijvoorbeeld tegen een muur sluit of die tegen een andere deur aan rolt.
Softclose systeem

Als u kiest voor een softclose systeem worden er softclose dempers aan het rails systeem toegevoegd. Deze dempers zijn niet zichtbaar maar vallen binnen de boven rails. Het softclose systeem laat de buitenste deuren zacht sluiten, even voor dat de deuren tegen de muur of afsluitwand rollen worden de deuren opgevangen door de softclose demper, deze demper zal de deur met beleid sluiten en gesloten houden. Het toevoegen van het softclose systeem zorgt voor een extra luxeuze afwerking van uw schuifdeur systeem.

Inmeet en montage service:

Als u kiest voor inmeet en montageservice wordt uw schuifdeursysteem en / of kastinterieur bij u ingemeten en geplaatst door een ervaren en deskundige installateur. Deze optie neemt u alle zorgen uit handen en gegarandeerd een perfect eindresultaat.